‘Ons huis is uw thuis’

‘Ons huis is uw thuis’ is ons motto. Met dagelijks wisselende menu’s op het krijtbord is het culinair genieten in ons gemoedelijke restaurant/café.
Een gezellig etentje met de familie een borrel met je vrienden, of als startpunt voor een mooie fietstocht, iedereen voelt zich hier thuis. Kijk eens digitaal rond in ons restaurant/café!

Lunch

Voor onze lunchkaart lieten wij ons inspireren door verschillende landen. Italiaans brood met serrano ham, Turks brood met gebakken champignons, ui en kruiden. Of gaat u voor onze specialiteit: Omelet 't Hof?

Diner

Op onze kaart diverse dinergerechten. Het vlees komt van Drents weiderund. Een heerlijk streekproduct van dicht bij huis. En heeft u onze boerenfriet al geproefd? Daar komt u voor terug! Elke week serveren we een door onze kok samengesteld driegangenmenu voor €19,50: 't Hofmenu met soep, hoofdgerecht en nagerecht. Op onze krijtborden vindt u onze dagelijks wisselende menu's. 

Kinderen welkom

Kinderen zijn bij ons ook van harte welkom! Er staan verschillende kinder- gerechten op onze menukaart.
Altijd een succes: Als nagerecht mogen ze zelf hun ijs ‘tappen’ en versieren!

Er is binnen een leuke speelhoek en buiten hebben we een omheinde speeltuin met klimtoestel, glijbaan en schommels.

Gezellig terras

Op ons terras is het heerlijk vertoeven. Vooral ’s avonds waan je je in het buitenland op ons sfeervolle zijterras met een speciaal biertje of een wijntje met bijvoorbeeld Dwingeler tapas, een lekkere proeverij.

Groepen

Onze accommodatie leent zich, zowel binnen als buiten, ook uitstekend voor vergaderingen, recepties, koffietafels, diners, barbecues en themafeesten.